Wij zijn in Nederland het enige Fullservice Internetmedia bedrijf dat diensten aanbiedt om klanten maandelijks te voorzien van ondersteuning op internet & media strategie.

ESINIT verzorgt uw branding

Branding

Elk product of dienst heeft een eigen identiteit, waarmee een unieke impressie wordt achtergelaten bij een doelgroep of klant. Met ons designteam bepalen wij wat de juiste kleur en huisstijl kan worden van uw concept en ontwerpen wij uw logo, visitekaart en overige media-uitingen. Als de basis is gelegd en uw logo en huisstijl bekend zijn is het belangrijk om ook vast te stellen welke kleurencombinaties uw identiteit moet gaan krijgen op de website. Het op de juiste wijze afstemmen van deze kleuren zullen uw imago professioneel kenmerken en ervoor zorgen dat uw website straalt.

Development

Het beschikking over een website of webwinkel is in deze tijd niet meer weg te denken voor een ondernemer. Belangrijker nog is dat deze website “responsive” wordt gebouwd in een tijd waar vrijwel iedereen mobiele toepassingen gebruikt voor het internet en ook vindbaar is in Google. Wij ontwerpen onze websites met ons eigen CMS systeem dat constant in ontwikkeling is, zodat wij de mooiste projecten kunnen maken die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project vinden wij daarom uitdagend en spannend en met passie voor ons werk ontwerpen wij een website die u tevreden maakt.

ESINIT verzorgt uw marketing

Marketing

Als uw branding en website gereed zijn is het belangrijk dat u ook goed gevonden wordt door uw doelgroep via Google. Wij hebben een eigen SEO scan ontwikkeld dat analyse uitvoert of uw website op de juiste wijze is geconfigureerd, gecodeerd en per pagina de juiste optimalisaties heeft. Om een toenemende stroom van bezoekers te genereren, evalueren wij uw website en adviseren de verbeterpunten die leiden tot verbeteringen. Dit werken wij tevens uit in overige cross-mediale koppelingen, zodat u door gecombineerd gebruik te maken van deze kanalen uw conversie zal verhogen.

Support

De veranderingen op technische gebied gaan ontzettend snel en hebben vaak ook impact op uw website. Als ondernemer zit u helemaal niet te wachten op al deze zorgen en hebben wij een totaalpakket samengesteld, zodat u zich kan blijven focussen op het ondernemen. Wij zorgen graag voor de monitoring, uptime, hosting, upgrades en maandelijkse support. Wij bieden deze diensten gecombineerd aan, zodat u eigen geen omkijken meer heeft naar het updaten van uw website. Wij plaatsen de functionele aanpassingen op uw website en voeren het technische onderhoud voor u uit.